Kontakta oss

Här i Fitness Brands Shop handlar du direkt online. Merparten av sortimentet finns i lager och skickas omgående, senast inom 24 timmar.

Vi har ett noga utvalt sortiment med produkter som vi vet uppskattas. Vi kommer utöka och utveckla sortimentet kontinuerligt, vi tror på produkter med hög kvalitet till ett rimligt pris. Hos oss köper du allt från fria vikter och skivstänger till olika typer av träningsmaskiner och konditionsmaskiner. Samtliga produkter lämpar sig väl för hemmamiljö och ditt hemmagym.

Under nyheter hittar du våra senaste tillskott i sortimentet. Under kategorin kondition finner du olika typer av konditionsmaskiner; allt från löpband och crosstrainers till roddmaskiner och motionscyklar. Racks, riggar, träningsbänkar och kabelmaskiner hittar du under styrketräning. I kategorin fria vikter har vi samlat olika typer av hantlar, kettlebells, viktskivor, bumper plates och skivstänger. Yogamattor, pilatesbollar, träningsband, slam balls och stepbrädor finns under kategorin funktionell träning.

Shoppen är ny men Fitness Brands har levererat träningsutrustning och inredning till de stora gymkedjorna, mindre gym, hotellgym, SPA-anläggningar och företagsgym sedan 80-talet. Innan dess drev grundaren Västerås första gym. Så med 40 års erfarenhet och kunskap från kommersiella anläggningar utrustar vi nu även ditt hemmagym!

Är du ute efter något annat än de som du hittar här i shopen? Har du ett större projekt på gång? Kontakta oss! Tillsammans med våra säljare och rådgivare kan vi både rita upp och ta fram andra lösningar än vad som går att köpa direkt här i shoppen.

Välkomna till Fitness Brands!

Utrusta ditt hemmagym >
Kontakta teamet på Fitness Brands Shop >
Kontakta en projektsäljare på Fitness Brands >

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.